logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Velký sál  / 15:00 - 18:00 hod 

Masterclass na Novoměstské radnici je volně přístupný všem zájemcům z řad diváků!

Mariusz Kwiecień  – baryton

Slavný barytonista Mariusz Kwiecień povede opět mistrovské kursy! Přijďte se podívat!

www.mariuszkwiecien.com 

Pro všechny příznivce krásného zpěvu máme skvělou zprávu: barytonista Mariusz Kwiecień se vrací do Prahy a opět povede mistrovské kursy. Mariusz Kwiecień sklízel ovace ve všech předních operních domech Evropy a Severní Ameriky, včetně newyorské Metropolitní opery a londýnské Covent Garden. Rodák z Krakova a absolvent Varšavské akademie byl členem prestižního Lindemannova programu pro mladé umělce v newyorské Metropolitní opeře, který mu otevřel cestu ke světové pěvecké kariéře. Ukončil ji kvůli zdravotním problémům se zády v listopadu 2020 a přijal místo ředitele operního domu ve Wroclavi (do března 2023); mladým umělcům se věnuje jako neméně úspěšný pedagog Hudební akademie Krzysztofa Pendereckého v Krakově.

Mariusz Kwiecień vystoupil v Praze vystoupil na pozvání agentury Nachtigall Artist několikrát s obrovským ohlasem, který si získaly i jeho mistrovské kursy v Novoměstské radnici a na Konzervatoři Jana Deyla.

Tentokrát budou všechny mistrovské kursy volně přístupné studentům, jejich profesorům i zájemcům z řad diváků!

www.jandeylconservatory.cz

 

Master class pořádá Spolek přátel hudebních talentů.

https://www.nachtigallartists.cz/spolek-pratel-hudebnich-talentu 

 

Projekt podporuje hl. město Praha.

 

Umělecká, produkční a cestovní agentura Nachtigall Artists Management s.r.o. se zabývá realizací koncertů a koncertních turné v oblasti klasické hudby a opery. Spolupracuje se špičkovými interprety, orchestry, operními domy i festivaly po celém světě.

www.nachtigallartists.cz 





nahoru


logo Novoměstská radnice