logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Velký sál Novoměstské radnice / začátek koncertu ve 20 hodin

Vstupné 390 / 490 / 590 / 690 / 890 Kč

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal anebo je můžetezakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
Sleva 10%: pro studenty, pro seniory ve věku 60 let a výše, pro držitele průkazu ZTP a ZTP/P (cena po slevě je uvedena v názvu slevy, slevu žádejte na prodejních místech Ticketportal nebo zvolte online v nákupním košíku, nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat příslušným průkazem či obecně uznávaným dokumentem opatřeným fotografií) / bezbariérový přístup NE, přístup po schodišti / zvláštní sekce pro vozíčkáře ANO, pro ostatní držitele průkazu ZTP/P NE

https://www.ticketportal.cz/event/Lubomir-Brabec-70-Vilem-Veverka-45 

 

Lubomír Brabec 70 & Vilém Veverka 45
Lubomír Brabec
 kytara
Vilém Veverka hoboj 

Jen málo muzikantů české klasické scény snese objektivní přívlastek legenda. Kytarový virtuos Lubomír Brabec, který v letošním roce oslaví kulaté jubileum a zároveň půl století na koncertních pódiích, hudební legendou svého oboru je již několik dekád.

Interpret, který oslovuje generace posluchačů a je skutečným ambasadorem klasické hudby, přijal tentokrát pozvání hobojisty Viléma Veverky. Co oba proslulé interprety spojuje? Kromě hudby a společného vydavatele (Supraphon), je to rovněž nekonečná láska k Severu. Není bez zajímavosti, že Lubomír Brabec je jediným českým muzikantem, který koncertoval také na nejchladnějším kontinentu, v Antarktidě.

Koncert "Lubomír Brabec 70" je v několika ohledech unikátní, svou reflexí i sumarizací zároveň. 

 

https://vilemveverka.cz/ 





nahoru


logo Novoměstská radnice