logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Velký sál Novoměstské radnice / 2. 5. 2022

Zahájení galavečera: 18:30 hod

Začátek koncertu: 20:00 hod

Dress code: Formal Dress, Black Tie Creative welcome

 

Vstupné: 1.500 Kč / cena obsahuje catering, degustace, výstavy, koncert a překvapení při odchodu

Vstupenky: https://www.fassatiartfestival.com/vstupenky/  

 

Jarní galavečer na téma Kouzlo Evergreenu sopranistky Markéty Fassati v hudební společnosti evergreenových mágů, klavíristy Pavla Větrovce (přes 40 let kapelník Karla Gotta), kontrabasisty Víta Fialy (přes 40 let kapelník Evy Pilarové) a zpěváka, moderátora a klavíristy Petra Vondráčka. Umělecký zážitek umocní tematické výstavy z archivu České pošty, z aukční nabídky Adolf Loose Apartment and Gallery a současně mladé, talentované výtvarnice Rozárie Kautmanové / Ego by Roza a expozice interiérového studia Atelieru Orsei. Gurmánské delikatesy budou v režii české čokoládovny Bon Bon a již tradičně Potravinové banky pro Prahu a Středočeský kraj. Tentokrát budete mít možnost degustovat produkty italského rodinného vinařství Fassati (Montepulciano), také piva z rodinného Pivovaru Cvikov a jako vždy vynikající kávu Dallmayr. Představeny budou i vybrané vozy BMW Stratos Auto.

Galavečer získal záštitu starosty Prahy 1 Ing. Petra Hejmy a starostky Prahy 2 Ing. Alexandry Udženije.

 

Fassati Art Festival představuje umělecký projekt plný nevšedních zážitků a setkání zajímavých osobností. Hlavní myšlenku festivalu připravila sopranistka Markéta Fassati, která ve spolupráci s renomovanou agenturou Armonico Praga v čele s Miladou Peřinovou garantují jedinečnost festivalu. Česká země je ve všech uměleckých směrech se světem historicky významně spjata a Fassati Art Festival si klade za cíl v této tradici pokračovat. Celý festival má také charitativní poslání. Dlouhodobým partnerem na tomto poli je pro nás Potravinová banka, se kterou spolupracujeme velmi úspěšně již řadu let.

Každý galavečer je pořádán v jedinečném a vždy jiném exkluzivním prostředí, na každém koncertě v rámci festivalu vystupují špičkoví interpreti s výjimečným programem a každé setkání je na originální téma

https://www.fassatiartfestival.com/program/ 

https://www.facebook.com/marketafassati 

 





nahoru


logo Novoměstská radnice