logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

15. června 2020 / začátek koncertu: odpoledne v 17 hod a večer v 19:30 hod

Velký sál Novoměstské radnice, Karlovo náměstí, Praha 2


Arnheiđur Eiríksdóttir, Monika Jägerová
 – mezzosoprán, Petr Nekoranec – tenor, Lukáš Bařák – baryton, Ahmad Hedar – klavír

Na druhém koncertě v Novoměstské radnici vystoupí další mladí pěvci, které podporuje Spolek přátel hudebních talentů a agentura Nachtigall Artists. V uplynulých dvou měsících nás mohli pozdravit jen prostřednictvím hudby a videorozhovorů ze svého i našeho facebooku. Konečně se můžeme setkat i osobně! Tentokrát vystoupí barytonista Lukáš Bařák, sólista opery v Kolíně nad Rýnem, odkud přijede i islandská mezzosopranistka Arnheiđur Eiríksdóttir, která se stává od září 2020 sólistkou Opery Národního divadla v Praze. Po dvou karanténních měsících, strávených v Lucernu, se domů těší tenorista Petr Nekoranec a poprvé se na našich koncertech představí mezzosopranistka Monika Jägerová. Na klavír pěvce opět doprovodí skvělý Ahmad Hedar. Část programu zveřejníme na našem webu a část bude pro Vás překvapením.

DŮLEŽITÉ: Sál bude připraven za striktního dodržení všech aktuálních bezpečnostních opatření.


https://www.nachtigallartists.cz/projekty/koncert-na-prani-talenty-svetove-opery-15-6-2020-17-00

Vstupenky:

v prodeji v pokladně Obecního domu (včetně lístků na koncerty do Rudolfina!) a také prostřednictvím Ticketstream a Ticketpro. Můžete je zakoupit i osobně na adrese – Nachtigall Artists, Čerchovská 6, Praha 2, telefon +420 602 219 611, e-mail: an@nachtigallartists.cz.

Web. Facebook a Twitter:

www.nachtigallartists.cz 
www.facebook.com/nachtigallartists
twitter.com/Nachtigall_Art


Spolek přátel hudebních talentů

Agentura Nachtigall Artists založila Spolek přátel hudebních talentů, který se chce soustředit zejména na české umělce s cílem zajišťovat finanční prostředky pro jejich účast na nejvýznamnějších pěveckých soutěžích, organizovat jejich předzpívání významným osobnostem operního světa a těm nejlepším dát možnost vystoupení na některém z koncertů Hvězdy světové opery. Projekt je pod záštitou Ministerstva kultury ČR.  

 

 





nahoru


logo Novoměstská radnice