logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Koncert pro Klub nemocných cystické fibrózy je vrcholem letošní sezony Pražského komorního kytarového orchestru (PKKO) v Praze.

Proto neváhejte a objednávejte lístky co nejdříve!

Začátek koncertu: 19:00  hod / Velký sál Novoměstské radnice

VSTUPNÉ:

V předprodeji je můžete zakoupit za 300 Kč na e-shopu Klubu nemocných CF https://eshop.klubcf.cz/. V ceně je také CD PKKO.

Svou návštěvou podpoříte nemocné cystickou fibrózou.

Pražský komorní kytarový orchestr (PKKO) vznikl na přelomu tisíciletí a začínal jednoduchými úpravami renesančních písní a latinskoamerické hudby. Později se rozrostl až na dnešních cca dvacet členů. Nyní se věnuje hlavně filmové hudbě a aranžím na pomezí swingu a pop music, čímž je ve světě kytarových a mandolínových orchestrů unikátní. V PKKO hrají kytaristé patřící mezi špičku pražských amatérů a profesionálů. Většina členů se pravidelně umísťovala na předních pozicích v soutěžích uměleckých škol i mezinárodních soutěžích. Kromě hry na kytaru většina členů používá i jiné nástroje, či zpívá.

V roce 2010 bylo vydáno úspěšné profilové CD Vol. I a v  roce 2012 CD Vol. II. Orchestr pravidelně podporuje dobročinné akce, např. Klub cystické fibrózy, Člověka v tísni, Adopci na blízko nebo Konto Paraple. Kromě pravidelných koncertů v ČR se PKKO vydává rád a často do zahraničí (Hong Kong, Singapur, Německo, Francie, Belgie, Itálie atd.), kde svým repertoárem a pojetím sklízí velké úspěchy.

Přidejte se k události na Facebooku: https://www.facebook.com/events/2814779471873998/

TVC Cystická Fibróza - neziskový spot: https://www.facebook.com/isprodukce/videos/527016668089622/UzpfSTE5NTA0OTA5MDUxNzA4NDoyNjg2MDAzMTkxNDIxNjQ5/?epa=SEARCH_BOX.

www.pkko.cz

www.facebook.com/pkkocz





nahoru


logo Novoměstská radnice