logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program

Koncert je k 7. 8. 2023 vyprodán.

 

Přinášíme vám večer nabitý nádhernou atmosférou a hudbou, která hýčká, hladí na duši a léčí.

Maok tentokrát vystoupí sám, takže si užijete nejen jeho mistrovskou improvizaci, ale i některé oblíbené skladby. Dopřejte si zaslouženou chvilku odpočinku, uvolnění a relaxace.

I letos se začátkem babího léta s radostí vracíme do Velkého sálu Novoměstské radnice. Milujeme tyto prostory, jejichž historie začala brzy po založení Nového Města pražského Karlem IV. roku 1348. Novoměstská radnice je výraznou kulturní památkou a atmosféru velkého sálu oceňují mnozí významní umělci, kteří zde rádi vystupují.
 
Přijďte, těšíme se na vás!
Maok, Irena a Klára
 

MAOK  je fenomenální slovenský hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel a člověk, jehož životní součástí a nejvýraznějším způsobem sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech a také tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska). Maokovo vystoupení vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co se skrývá uvnitř každého z nás.

 

21. 9. čtvrtek | Velký sál | 1. patro | 19.00 – 21.00 hod

 

Vstupné 590 Kč

Vstupenky: https://cestainspirace.cz/vstupenky/ 

 

https://cestainspirace.cz/events/obe-strany-duse-maok/ 

Přidejte se k události na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1461694587971439 

 

 

Web: Maok

Facebook: www.facebook.com/maok.music  

 

Koncert pořádá: www.cestainspirace.cz 





nahoru


logo Novoměstská radnice