logo Novoměstská radnice facebook
logo Novoměstská radnice facebook

Program


Již tradiční předvánoční dvojkoncert českého hráče na australský domorodý nástroj Ondřeje Smeykala a jeho hostů 14. a 15. prosince.

Mezi hosty prvního večera se objeví např. Mikoláš Bělík se svou unikátní ambientní hrou na naladěné skleněné poháry a mezi nedělními hosty např. Miloš Vacík, hudebník, perkusista, zakladatel kultovního projektu Šum Svistu, tentokráte s jemnými rytmicko-melodickými nástroji. 
Koncert bude doplněn výstavou fotografií z Arnhemské země Blanky Křikavové.

 

Začátek obou koncertů: 20:00 hod

Součástí nedělního odpoledne 15. 12. (14 - 18 hod) bude prezentace českých výrobců didgeridoo. Přijďte si vybrat vánoční dárek do Novoměstské radnice!

Vstupné:

420 Kč v předprodeji, 490 Kč na místě

Předprodej od 1.10. 2019 na těchto místech:
Knihkupectví U Džoudyho, Jugoslávská ul. (hned u východu z metra C, I. P. Pavlova)
a elekronický předprodej na adrese lenkahellerova@seznam.cz .
Předprodej končí 12. prosince, kdy je třeba, aby byly finance připsány na účet pořadatele.

Další info na: info.smeykal@gmail.com  
         
www.smeykal.com

 

 

TISKOVÁ ZPRÁVA

Didgeridoo, gongy a hosté v Novoměstské radnici.

Dvanáctý předvánoční koncert Ondřeje Smeykala se bude konat ve Velkém sále Novoměstské radnice v Praze. Pro letošní rok tento nejlepší neaboriginský hráč na didgeridoo na světě, který z původně rituálního nástroje vytvořil malý orchestr, připravil dva koncerty, 14. a 15. prosince 2019 od 20.00 hodin. Mezi hosty prvního večera se objeví např. Mikoláš Bělík se svou unikátní ambientní hrou na naladěné skleněné poháry, v neděli Miloš Vacík s jemnými rytmicko-melodickými nástroji. Koncert bude doplněn výstavou fotografií z Arnhemské země Blanky Křikavové.

V neděli 15. prosince 2019 se bude od 14.00 do 18.00 hodin v předsálí koncertu konat historicky první Didgeridoo jarmark. Vstup zdarma

Vstupenky jsou k dostání v Knihkupectví U Džoudyho, v Dajáně, a na adrese lenkahellerova@seznam.cz . V předprodeji 420,- Kč. Na místě 490,- Kč.

Více: www.smeykal.com

Kontakt: Ing. Jiří Heller, jiri@heller.cz





nahoru


logo Novoměstská radnice